ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Όταν κάποιοι βλέπουν απλά αντικείμενα, τα δικά μας μάτια αναγνωρίζουν έργα τέχνης...
ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

0%
Τύποι αρχείων: jpg, jpeg, png / Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 8 MB

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

  • Αξιολόγηση βάσει πραγματικής αξίας
  • Δωρεάν εκτίμηση των αντικών σας
  • Έμπειροι εκτιμητές
  • Στο χώρο της αντίκας από το 1950
  • Ξεχωριστός εκθεσιακός χώρος

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ

Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε σε κάθε βήμα της πώλησης των έργων τέχνης σας.

Για πρώτη κατά προσέγγιση εκτίμηση της αντίκας, στείλτε μας τη φωτογραφία της μέσω της online πλατφόρμας εκτίμησης που βρίσκεται στη σελίδα μας.

Επισκεφθείτε το χώρο μας χωρίς ραντεβού για Δωρεάν Εκτίμηση.

Για την διευκόλυνσή σας κλείστε ραντεβού στο χώρο σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Όλες οι συναλλαγές μαζί μας γίνονται άμεσα, εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Αναλόγως συμφωνίας, η αποπληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή μέσω τραπέζης, βάσει των δικών σας αναγκών.

ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΜΑΣ

Είναι σημαντικό για εμάς οι άνθρωποί μας να συμμερίζονται την αδυναμία μας στα έργα τέχνης. Για αυτό σε όλη τη διάρκεια της πορείας μας επιλέγουμε να έχουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με πραγματικούς γνώστες του αντικειμένου.

 

Εξειδικευμένοι εκτιμητές με σπουδές στη συντήρηση έργων τέχνης στη Βενετία και εκτίμηση στο Παρίσι, μοιράζονται μαζί σας τη μακροχρόνια εμπειρία τους για την καλύτερη δυνατή εκτίμηση των αντικών βάσει πραγματικής αξίας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 1950, η οικογένεια μας μετράει 3 ολόκληρες γενιές ανθρώπων με πάθος για το μοναδικό και το ξεχωριστό. Μέσα από τη συλλογή ιδιαίτερων έργων τέχνης και αυθεντικών αντικών για πάνω από 50 χρόνια, αυτό που ξεκίνησε αρχικά σαν ένα όνειρο έχει μετατραπεί σήμερα σε μια gallery 1000 τ.μ. ικανή να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς κριτές. Η gallery μας υπόσχεται να προκαλέσει συγκίνηση στους λάτρεις της αντίκας με ένα πραγματικό ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία της ευρωπαϊκής και ασιατικής τέχνης.

 

 

Καθημερινά αναζητάμε να εμπλουτίσουμε την έκθεσή μας με ξεχωριστά αντικείμενα και έργα τέχνης. Από πίνακες, βάζα και πορσελάνες μέχρι ελεφαντόδοντα, πολυελαίους και έπιπλα αντίκες 1900 & 18ου αιώνα. Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε τις αντίκες σας σε ανθρώπους που ξέρουν να αναγνωρίζουν και να αναδεικνύουν την αξία κάθε έργου τέχνης, τότε επικοινωνήστε μαζί μας.