Μια αυθεντική gallery που μετράει γενιές από το 1950

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Μια αυθεντική γκαλερί που μετράει την τρίτη γενιά στο χώρο. Ξεκίνησε το 1950 από τον παππού Άγγελο Αβανίδη, σε ένα κατάστημα στην οδό Νίκης στο κέντρο της Αθήνας.

 

Το πάθος για τις αντίκες κληροδοτήθηκε στους γιους του Αλέξανδρο και Φίλιππο καθώς επίσης και στα παιδιά τους. Πλέον το τετραόροφο κτήριο στη Λεωφόρο Κηφισίας, 1000  τ.μ. από το 1992 αιχμαλωτίζει τα βλέμματα των επισκεπτών από την πρώτη ματιά.

 

Ταξιδέψτε στο χρόνο με έπιπλα 18ου και 19ου αιώνα, από τη Γαλλία, την Αγγλία και την Ιταλία, σε στυλ Louis XV, Louis XVI, art nouveau και art deco. Επίσης με πολυελαίους, πορσελάνες, μαρμάρινα ή ξύλινα τζάκια, μπρούτζινα ρολόγια και αγάλματα καθώς και μια εντυπωσιακή συλλογή από πίνακες ζωγραφικής.

 

Εδώ συχνάζουν συλλέκτες και διακοσμητές καθώς είμαστε πάντα ανοιχτοί σε διάφορες συνεργασίες. Οποιοσδήποτε θέλει να νιώσει τη μαγεία ενός ταξιδιού στο χρόνο μπορεί να μας επισκεφθεί και να μοιραστεί το πάθος του για αντίκες μαζί μας.

 

Οι συλλέκτες αγαπούν την έκθεσή μας και έχουμε κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό. Αυτό οφείλεται στην εκτεταμένη εμπειρίας μας και στο σεβασμό μας για το αντικείμενο.

 

Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη συλλογή πινάκων ζωγραφικής ελλήνων φημισμένων ζωγράφων όπως του Θεόδωρου Μανωλίδη, Θεόδωρου Πανταλέων και του Σωτήρη Σόρογκα.

Οι ενδιαφερόμενοι διαπραγματεύονται απευθείας με τους ζωγράφους, για τη διασφάλιση της αυθεντικότητας των έργων.